Exkluzivní pohled do zákulisí: KluciZND natáčeli videoklip k singlu ROCKSTAR

Exkluzivní pohled do zákulisí: KluciZND natáčeli videoklip k singlu ROCKSTAR

KluciZND, tak si říká mladá kapela z Kutné Hory, která se žánrově pohybuje na pomezí pop-punku, rapu a popu, ale nebojí se experimentovat ani s jinými hudebními styly. Brzy se se svými fanoušky podělí o novinku ROCKSTAR, ke které v prvních červnových dnech natáčela videoklip.

První úspěch skupina zaznamenala vítězstvím v soutěži kapel na Toyota Beat festivalu v roce 2022. V minulosti hrála po boku známých hudebních interpretů jako Rybičky 48, Civilní Obrana, Jamaron a mnoho dalších.

Produkci videoklipu k ROCKSTAR vedli Ondřej Soukup a Nicole Hubičková, natáčení probíhalo po dobu dvou dnů, a to hned na několika lokacích v Kutné Hoře.

Tvorba videoklipu začala na Střední průmyslové škole Kutná Hora, kde ředitel Josef Treml umožnil záznam jedné z klíčových scén. Další záběry byly pořízeny v legendárním klubu Česká 1, kde se do komparzu zapojil i samotný provozovatel Pepe Novák.

Natáčení vyvrcholilo velkou party v lobby hotelu Mědínek na kutnohorském náměstí, kde se komparz skládal přibližně ze sedmdesáti lidí.

files/bands/KluciZND/.big/znd_2048-8518.jpg

KluciZND natáčeli nový videoklip

V klipu nebudou chybět ani venkovní scény autenticky zachycující život kapely na cestách a jejich koncertní aktivity. Objeví se v něm rovněž sponzoři KlukůZND, mezi nimiž jsou Angry Beards, BEJKN Bistro, Pivo Kutná Hora a UNIKOM.

files/bands/KluciZND/.big/znd_2048-8582.jpg

Novinka ROCKSTAR již brzy

„Natáčení bylo náročné, ale zároveň to byl naprosto skvělý zážitek. Těšíme se, až se budeme moci podělit o výsledek s našimi fanoušky!“ sdělili KluciZND.

Song ROCKSTAR vznikl během podzimních koncertů a datum vydání videoklipu bude brzy oznámeno na sociálních sítích kapely. 

Na podzim tohoto roku KluciZND chystají vydání debutového alba, které pokřtí v říjnu 2024 v hotelu Grand v Čáslavi.

Do té doby plánují vypustit do světa několik dalších tracků s videoklipy v režii Ondřeje Soukupa z kutnohorské Produkce Soukup.

Témata