Popová ikona Zara Larsson znovu zavítá do Prahy

Popová ikona Zara Larsson znovu zavítá do Prahy

Poprvé jako headliner se svým tour Venus zavítá do Fora Karlín už na začátku března. 

Zara Larsson nasbírala miliardy streamů, získala řadu multiplatinových certifikátů a přitáhla si stálou celosvětovou fanouškovskou základnu. V roce 2016 se prosadila na globální scéně jako skladatelka s energickým hlasem a živelná hudební síla.


Její platinová deska So Good z roku 2017 se stala fenoménem a stala se "druhým nejstreamovanějším debutem ženské umělkyně na Spotify v historii". Mezitím se neustále prosazovala u posluchačů prostřednictvím trojnásobně platinové skladby Never Forget You s MNEK a platinových hitů Lush Life, Ain't My Fault a Symphony s CleanBandit. Nyní je celosvětově uznávanou superhvězdou, která posbírala zejména ocenění Swedish Grammy Awards, Nickelodeon Kids' Choice Awards a MTV EMAs. V roce 2021 vydala album Poster Girl s nejvýraznějšími skladbami "Ruin My Life", "Wow" a "Talk About Love" [feat. Young Thug].

 

files/Fotky ke článkům/Zara Larsson/ZL_2023_PUB_Ph-JackBridgland_1_107[6][9] Large.jpeg

Spolupracovala s umělci jako David Guetta, Kygo, Tyga, Ty Dolla $ign a Sabrina Carpenter, vystoupila například na koncertu Nobelovy ceny míru a virtuálně v Robloxu, a zároveň se pyšní titulem "drzá feministka od vedle" od Teen Vogue. Během roku 2022 se spojila s Alessem v písni "Words", která zaznamenala stovky milionů streamů.
Drzý single "Can't Tame Her" startuje její další éru. Třpytivé disco rytmy doplňuje poselstvím, které má dodat sílu a jak sama zpívá "ji nezkrotíš". Zara tak dává přesně najevo, kým je a kolik nás toho od ní ještě čeká. Dodává k tomu: "Moje osobnost je důležitou součástí mé tvorby a nechávám ji plně projevit se. Vždycky jsem byla taková showgirl - miluju třpyt, lesk, nadýchanost a světla. Ale je také na čase, abyste mě poznali."

LIVE NATION PŘEDPRODEJ OD 1. 11. 2023 V 10:00
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTÍCH TICKETMASTER A TICKETPORTAL OD 3. 11. 2023 V 10:00

Témata