Christian Löffler po 7 měsících znovu rozezněl Křižíkovu fontánu i přes nepříznivé počasí

Christian Löffler po 7 měsících znovu rozezněl Křižíkovu fontánu i přes nepříznivé počasí

Christian Löffler po 7 měsících znovu rozezněl Křižíkovu fontánu i přes nepříznivé počasí

I když den začal deštivým počasím, na večerním koncertě Christiana Löfflera už pouze mrholilo. Ačkoliv jste mohli vidět spoustu lidí v pláštěnkách, atmosféra byla skvělá! 

Je krásné, že takové skryté místo, jako je Křižíkova fontána, dokáže sloužit k něčemu takovému. Byl to rozhodně perfektní výběr umístění! Pro mnoho lidí byl poslech vyloženě meditativní a u podia zlehka tancovalo mnoho lidí, jako by s nimi hýbal jemný vítr. Co se týče osvětlení, pódium bylo primárně osvětleno fialovou, modrou a červenou barvou. V kombinaci s černou nocí to působilo téměř kosmicky. Osobně nebyl Christian příliš osvětlen a jeho tvář byla viditelná jen zřídka. Byl velký kontrast, když na pódium přišla Christanova zpěvačka, která byla osvětlena běžně a byla velmi dobře viditelná, zatímco sám Christian byl ztracený za svou technikou a kouřovými efekty, kterých mimochodem také nebylo málo.
 

Fontány během koncertu fungovaly a byly barevně podsvícené. Bylo možné je vidět, pokud jste seděli v publiku ve větší vzdálenosti od pódia. Pokud jste však stáli blíže k pódiu, nebylo možné je mít v zorném poli. Bohužel nemám pro vás fotografie fontán, ale na našem Instagramu @promuzikucz již můžete najít videa, kde jsou krásně vidět!

Koncert byl nádherný, jemný a proběhl bez jakýchkoliv komplikací, kromě deště, který však působil, jakoby byl součástí samotného koncertu. Rozhodně doufám, že nás Christian v Praze navštíví znovu, klidně i za pár měsíců, protože to je zážitek, který se neokouká. Pokud se tak stane, rozhodně doporučuji, abyste šli!