Hvězdy MEGAKONCERTU zazářily, vystřelily do světa videoklipy!

Hvězdy MEGAKONCERTU zazářily, vystřelily do světa videoklipy!

Josef Vališ a kapela Highland jsou součástí agentury FD Produciton. Agentura pořádala MEGAKONCERT KAPELY HIGHLAND, kde měl tu čest Josef Vališ vystupovat a také pokřtil své debutové album. Nyní Josef Vališ a kapela Highland vydávají nové videoklipy!

Josef Vališ je zpěvák, producent a moderátor. Zároveň pracuje jako ředitel základní školy ve Valticích, odkud pochází. Na kontě má několik videí na TikToku. Velmi populární aplikace mezi mladou generací. Pod pseudonymem Zpívající ředitel. Vystupuje sólově nebo s doprovodnou kapelou. 

Josef Vališ pokřtil ve Valticích na Megakoncertě kapely Highland své debutové album pod názvem "Zpívající ředitel".  MEGAKONCERT organizovala agentura  FD Production. Josef Vališ je jeden ze zpěváků, který pod FD Produciton pracuje. Zazněla píseň "Protože můžem". Mezi posluchači a fanoušky tak vyvolal pozitivní energii. Píseň oslovila publikum. Nyní k ní vydal klip. 

Kapela Highland, které koncert ve Valticích patřil, je také součástí FD Production. Kapela vystřelila zbrusu novou píseň "Možná", kterou na MEGAKONCERTĚ hrála poprvé před svými fanoušky. Před pár dny kluci z kapely k této písni vypustili videoklip do světa. Klip je originální a každý, kdo kapelu zná, vidí, co předává sledujícím. Sestřih všech doposud vydaných videoklipů ukazuje, jak kapela Highland roste! Posuďte sami níže. 

Klipy k puštění zde: 

Témata