Knocked Loose streamují dva nové singly. V srpnu míří do Evropy

Knocked Loose streamují dva nové singly. V srpnu míří do Evropy

Dvojici nových singlů spojených v jednom videoklipu představili američtí Knocked Loose - jedno z nejžhavějších želízek v ohni současného hardcoru. Novinky Deep in the Willow a Everything is Quiet Now přiveze pětice z Kentucky v srpnu do Evropy. Českou zastávkou na tour bude festival Brutal Assault.

Knocked Loose singly vydávají jako připomínku, že zůstávají kapelou hrající těžkou a intenzivní hudbu. “Některé prvky přicházejí a zase mizí, ale tohle se nikdy nezmění,” komentuje novinky frontman kapely Bryan Garris.

Deep in the willow a Everything is Quiet Now pokračují dál po cestě, kterou se Knocked Loose vydali na zatím posledním albu A Tear in the Fabric of Life z roku 2021. Kapela experimentuje se svým zvukem, zatímco si stále dobře pamatuje své beatdown-hardcorové kořeny, díky kterým roste od svého prvního EP z roku 2014. V přibližně sedmi minutách hudby tak nechybí specifické uštěkané vokály, extrémní breakdowny, ale ani trohu nečekané a pro Knocked Loose stále nové kytarové linky.

Dvojice skladeb vyšla pod názvem Upon Loss nejprve digitálně, díky labelu Pure Noise Records se nahrávka brzy otiskne také do drážek vinylů. Skladby s Knocked Loose produkoval Drew Fulk, režie videoklipu se spolu s frontmanem kapely ujal Eric Richter. Poslechnout si novinky Deep in the Willow a Everything is Quiet Now naživo bude možné na festivalu Brutal Assault, kde Knocked Loose vystoupí v pátek 11. srpna.

Témata