MIG 21 představili novou píseň ve vyprodaném Lucerna Music Baru

MIG 21 představili novou píseň ve vyprodaném Lucerna Music Baru

Předposlední zastávka letošní jarní tour pražské kapely MIG 21 byla ve vyprodaném Lucerna Music Baru. Praha si dokonce utrhla tři vyprodané dny po sobě. Džus noci, Vlajky vlají, ale také zcela nová píseň, kterou kapela představila na jarní tour. 

Frontmanem kapely MIG 21 je legendární český herec, scénárista a zpěvák Jiří Macháček. Kapela se sama představuje jako chlapecká, taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5 – Smíchova. Hity jako Malotraktorem, Snadné je žít či Chci ti říct prostě musíte znát. Věrní fanoušci si chodí poslechnout tyto skladby téměř na každý koncert. Dnes ale kapela překvapila. Sálem večer zněla úplně nová píseň, kterou kapela představuje na každé zastávce letošní jarní tour po Čechách.

Pro kapelu MIG 21 již není problém vyprodat malé kluby. I když občas ve stísněných podmínkách menších klubů či barů není vždy jednoduché si jako fanoušek kapely koncert užít, tak jako před rokem ve velkém sále pražského Forum Karlín. Kluci ale opět ukázali, že v takových menších klubech dokáží být fanouškům blíž a umí vytvořit jedinečnou atmosféru ve vzájemném kontaktu.

Vrátíme se zpět k nové písni, kterou kapela dnes představila. Song dostal název Život zdá se sladký a jeho text je velmi chytlavý. Celý klub byl nadšený a velmi rychle si text osvojoval. Letošní řadu koncertů oživil nový stage design, doplněný efekty s jiskrami. Celková nálada v klubu byla velmi uvolněná a spokojená, tak jak je již na koncertech těchto tanečníků, striptérů a v neposlední řadě muzikantů zvykem. Níže vám přinášíme pár zajímavých fotografií z dnešního koncertu a věříme, že zachycená atmosféra bude následovat i další dva dny, které kapelu v Lucerna Music Baru čekají. 

Témata

Lukáš Zima

Lukáš Zima

Fotograf a redaktor

Hlavní fotograf a redaktor PROMUZIKU.cz zaměřující se převážně na dokumentování koncertů a backstage.