NASTY RATZ vydávají novou píseň "Sick & Twisted"

NASTY RATZ vydávají novou píseň "Sick & Twisted"

Česká glam metalová kapela NASTY RATZ s hrdostí oznamuje vydání své nejnovější písně s názvem "Sick & Twisted". Tato energická skladba vznikla ve spolupráci s několika významnými hudebními osobnostmi a přináší nový zvuk, který jistě potěší fanoušky kapely i nové posluchače.

Producentem písně "Sick & Twisted" je renomovaný švédský hudebník Martin Sweet, známý svou prací s kapelou Crashdïet. Nahrávání probíhalo částečně ve Švédsku v Martinově studiu a částečně v Praze, kde se na nahrávání podílel Rony Janeček z československé kapely John Wolfhooker.

Zajímavostí této písně je její vokální složení. O hlavní vokály se podělili Jake Widow z NASTY RATZ a Swan Hellion z francouzské kapely BLACKRAIN. Jejich hlasová spolupráce dodává skladbě jedinečný a výrazný zvuk, který posluchače okamžitě vtáhne.

Jake Widow k nové písni řekl: "Práce na 'Sick & Twisted' byla úžasná zkušenost. Spolupráce s Martinem, Ronym a Swanem přinesla nové inspirace a energii, kterou jsme chtěli zachytit v této písni. Doufáme, že naši fanoušci budou stejně nadšení jako my."

NASTY RATZ, známí svým dravým glam rockovým stylem a energickými koncerty, tímto singlem opět potvrzují svou pozici na české i mezinárodní rockové scéně. Píseň "Sick & Twisted" je dostupná na všech hlavních streamovacích platformách a doprovází ji také videoklip, který je možné zhlédnout na YouTube kanálu kapely.

Témata

Eduard Rovenský

Eduard Rovenský

Redaktor

Muzikant, frontman kapely Highland a spoluzakladatel portálu PROMUZIKU.

Přečtěte si také