Potěšení pro sluch i zrak: Michal Hrůza se svou kapelou vystoupil v Olomouci

Potěšení pro sluch i zrak: Michal Hrůza se svou kapelou vystoupil v Olomouci

Michal Hrůza a jeho Kapela Hrůzy se rozhodli svým fanouškům zprostředkovat unikátní audiovizuální zážitek. Speciální videotour 2024 spojuje muziku známého českého interpreta s živými projekcemi. Tentokrát si toto propojení mohlo užít publikum v Olomouci.

Dveře olomouckého S-klubu se fanouškům otevřely v osmnáct hodin. Snad nikdo z příchozích si nechtěl nechat ujít jedinou vteřinu sobotního večera, a tak se postupně plnil koncertní sál i balkon. Samotný koncert začal přibližně o dvě hodiny později, jak bylo naplánováno.

Celé turné bylo založeno na hudbě doprovázené obrazy promítanými v pozadí a právě tak začala i sobotní show. Klub zahalilo rudé světlo, na LED obrazovce zářily desítky červených očí. Fanoušci se tak dočkali momentu, na který čekali. Dostali signál, že vystoupení právě začíná.

S doprovodem kapely Michal Hrůza zazpíval své největší hity, komunikoval se svými příznivci a nešetřil ani humorem.

Zazněly starší známé kousky jako Zejtra mám, Zakázané uvolnění či Černý brejle.

Projekce byly na míru ušité daným písním, v některých případech šlo dokonce o konkrétní videoklipy, například klip Sněhulák, Polárka natočená až v Norsku nebo Neplavec, který režíroval baskytarista Pavel Brilla.

files/bands/Michal Hrůza/.big/IMG_20240427_214632_edit_391850985415725.jpg

Michal Hrůza v Olomouci

Po přibližně hodině a půl dlouhé show se členové kapely rozloučili a opustili pódium. Fanoušci jim však nenechali ani chvíli k oddychu a ihned je začali vytleskávat zpět. Skupina nakonec přidala ještě jeden slavný hit, na který je většina posluchačů zvyklá spíše v podání Anety Langerové, konkrétně Voda živá.

Poté přišel opravdový konec. Michal Hrůza a jeho kapela odcházeli za dlouhotrvajícího potlesku a ovací.

S-klub byl poslední z pěti zastávek Speciální videotour 2024, v Olomouci nyní mohou věřit a těšit se, že se sem Michal Hrůza zase někdy vrátí.

Témata