Predátor dobývá Pražský hrad! Zputnik vydává nové video s legendární sci-fi postavou.

Predátor dobývá Pražský hrad! Zputnik vydává nové video s legendární sci-fi postavou.

Technometalagropunková kapela Zputnik natočila na Pražském hradě klip ke skladbě Antropofobie. Hlavní hvězdou klipu je Predátor, vedle kterého poskakuje charismatická zpěvačka kapely Aneta. 

Tímhle natáčením se chtěla kapela hlavně bavit. Jak sami říkají, byli jsme zvědaví, jak budou lidi reagovat. Překvapením prý bylo, že většina turistů dělala, že Predátora nevidí. Moc nechápali, co se děje. Nechtěli natáčení zkazit a rozhodli se pro ignoraci. Kapela na to shodně říká: "Nečekali jsme, že Predátor na Pražském hradě nebude nikomu vadit.Upřímně, čekali jsme, že reakce policie a okolí bude větší sranda."

Pro natáčení klipu a postprodukci kapela oslovila kamaráda, inseminátora krav, Petra Balvína /Hudeo CZ/. 

S Petrem Zputnik spolupracuje už dlouho a je prý díky tomu připravený na punkový přístup a punkové podmínky. Do poslední chvíle pořádně neví, kde se bude točit a jaké jsou představy. Naštěstí s tím nikdy neměl problém a tvorba Zputnik ho baví, i když ho to jak členové kapely říkají "občas musí sr*t". Naposledy pro kapelu vymazlil klip “Náraz jako kráva”. 

Neskutečný výkon předvel v klipu hlavně Ivan "Váňa" Kodeš, který byl ochotný ve 30ti stupních běhat celý den v latexovém oblečku Predátora. Už po chvilce měl prý "vejce natvrdo, ale s vidinou, že už od teď bude navždy děsně slavnej, to dal". 

Témata

Eduard Rovenský

Eduard Rovenský

Redaktor

Muzikant, frontman kapely Highland a spoluzakladatel portálu PROMUZIKU.