“Proč je láska stale tabu?” Brixtn ve svém novém videoklipu nabízí posluchači výlet do světa citové nedospělosti.

“Proč je láska stale tabu?” Brixtn ve svém novém videoklipu nabízí posluchači výlet do světa citové nedospělosti.

Kapela Brixtn přichází po dvou letech s ambiciózní novinkou Přitom tě mám rád. Kluci k singlu natočili emotivní videoklip nedaleko svého bydliště u Nové Pláně.

„Režie se ujala Eliška Přádová, která se obklopila skvělým týmem filmařů. Bylo to pro nás poprvé, co jsme spolupracovali s režisérkou, v minulosti jsme točili pouze s režiséry, a s výsledkem jsme fakt spokojeni." prozradil zpěvák Matěj. Přitom tě mám rád řeší dilema lásky v souvislosti s neschopností jejího sdělení. Matěj dodává: „Pod taktovkou Elišky dostal klip decentní, něžný obrysy, který song skvěle podtrhují."

Bubeník Štěpán dál popsal proces tvorby: „Všechny songy Brixtnu si píšeme, produkujeme a nahráváme sami. U Přitom tě mám rád tomu nebylo jinak, Matěj se postaral o text a společně jsme udělali hudbu. V tomto případě se na skládání podílel ještě náš bývalý kytarista Hemi.”

V kapele došlo v letošním roce k významným změnám v sestavě. Po odchodu kytaristy Hemi Murína kapela pokračuje ve dvou. V nové sestavě odjeli několik letních festivalů a předskakovali kapele Divokej Bill na jejich „25 let tour“.

V současnosti Brixtn pracují na nové nadcházející desce, kterou plánují vydat v příštím roce.

Témata