Tate McRae se vrací do ČR, představí nové album „Think Later“ jehož součástí je i aktuálním hit „greedy“!

Tate McRae se vrací do ČR, představí nové album „Think Later“ jehož součástí je i aktuálním hit „greedy“!

Kanadská zpěvačka Tate McRae se příští rok vydá na své první celosvětové turné "THINK LATER TOUR", které zahrnuje 53 koncertů po celé Evropě, Velké Británii, Severní Americe, Austrálii a Novém Zélandu. 5. května se představí i českým posluchačům ve Foru Karlín!

Turné, které produkuje společnost Live Nation, odstartuje ve středu 17. dubna v irském Dublinu v divadle 3Olympia Theatre, poté se představí v Londýně, Amsterdamu, Praze, Paříži, New Yorku, Sydney, Melbourne a mnoha dalších městech a skončí ve Wellingtonu na Novém Zélandu v TSB Areně. V rámci turné "THINK LATER TOUR" se Tate představí na největších a nejikoničtějších místech své dosavadní kariéry, včetně svého prvního hlavního koncertu v Madison Square Garden.

charlieonnafriday se připojí jako support na všech koncertech v Evropě, Velké Británii, Austrálii a na Novém Zélandu. 

Multiplatinová zpěvačka a skladatelka Tate McRae dnes také oznámila, že její druhé album THINK LATER vyjde 8. prosince u RCA Records. Album THINK LATER, které produkoval společně s hitmakerem Ryanem Tedderem (Taylor Swift, Beyoncé), a je plné popových hitů a nakažlivých melodií. Ukazuje její vokální rozsah a vývoj jako autorky písní. Zkoumá pocity zamilovanosti a emocí, které zažíváte, když se řídíte srdcem a intuicí..

 

files/Fotky ke článkům/Tate McRay/TateMcCrae_0139-RETOUCHED Large.jpeg

Tate McRae

THINK LATER obsahuje také nejnovější singl "greedy", který zpěvačce vynesl první místo v celosvětovém žebříčku Spotify a první desítku v žebříčku Billboard Global 200, kde se dostala na třetí místo. Sebevědomá hypnotická skladba doposud nasbírala více než 313 milionů streamů a po vydání se dostala na 14. místo v žebříčku Hot 100 spolu s 1. místem v žebříčcích Top 40 a Hot AC radio. Nedávno tuto píseň představila v pořadu Jimmy Kimmel Live!.

CENA VSTUPENKY 990,- Kč
LIVE NATION KLUB A FAN KLUB PŘEDPRODEJ OD 8. 11. 2023 V 10:00
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTÍCH TICKETMASTER A TICKETPORTAL OD 10. 11. 2023 V 10:00

Témata

Eduard Rovenský

Eduard Rovenský

Redaktor

Muzikant, frontman kapely Highland a spoluzakladatel portálu PROMUZIKU.