Marilyn Manson se vrací po osmi letech do ČR! V rámci své evropské tour přivítá fanoušky v brněnské aréně Vodova.

Marilyn Manson se vrací po osmi letech do ČR! V rámci své evropské tour přivítá fanoušky v brněnské aréně Vodova.

Marilyn Manson se představí fanouškům v brněnské areně, v rámci jedné z desíti jeho evropských zastávek. Aktuálně vyšel jeho nový single As Sick As The Secrets Within.

Pětapadesátiletý rodák z Ohia Marilyn Manson, vlastním jménem Brian Hugh Warner, je dnes nejkontroverznější postavou heavy metalu, vysvěceným pastorem Církve Satanovy a mužem, který děsí konzervativní Ameriku. Začínal jako hudební publicista – po interview s Trentem Reznorem z Nine Inch Nails dostala jeho první hudební skupina Marilyn Manson & The Spooky Kids možnost předskakovat NIN a podepsala první smlouvu. Manson byl zjevně inspirován mistry oboru – ovlivnili ho bezesporu Alice Cooper, Kiss a Alien Sex Fiend, hudebně však šel dál.

Marilyn Manson je dosud jediným stálým členem stejnojmenné skupiny. Jeho alba byla pětkrát nominována na ocenění Grammy, získal mnoho cen a nominací (31 vítězství a 63 nominací) v metalových anketách časopisů a MTV. Režíroval také mnoho svých videoklipů. Vydal celkem 11 studiových alb a jedno koncertní album.

Mansonova fascinace leskem a temnotou Ameriky a hudební ztvárnění jeho vizí je dodnes provokativní, při ohlédnutí na posledních třicet let jeho hudby se v dnešní době Marilyn Manson stal jednou z nezaměnitelných postav heavy metalu a temnou žijící legendou.

VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTÍCH TICKETMASTER A TICKETPORTAL OD 2. 8. 2024.

Témata

Marcela Doubková

Marcela Doubková

Šéfredaktor

Šéfredaktor PROMUZIKU.cz a měsíčníku EXIT162, divadelní pedagog, moderátorka a textařka.