Nejdřív ohně a konfety, pak Rammstein poklekli před Prahou

Nejdřív ohně a konfety, pak Rammstein poklekli před Prahou

Gigantická show opět v Praze! Němečtí Rammstein v rámci oslav 30. výročí založení kapely přivezli do Prahy spoustu pyrotechniky. Zarytí fanoušci, ale i ti, kteří na tak obrovském koncertě ještě nebyli, zavítali do Letňan. 

files/Fotky ke článkům/Rammstein 2024 Praha/Rammstein_2024_Prague-35.jpg

Ohně, ohně a zase ohně! Rammstein sází na ověřenou gigantickou show. Pokud jste na jejich koncertu nikdy nebyli a myslíte si, že o nic nepřicházíte, tak se obrovsky mýlíte. Na koncert takových rozměrů, při kterém když se rozhlédnete okolo sebe a vidíte dalších 68.000 fanoušků, kteří jsou ohromení tak zpracovanou show, se rozhodně nezapomíná. 

Till Lindemann, jakožto frontman německé kapely Rammstein, letos v lednu oslavil 61. narozeniny. Nejenže se věnuje již 30 let kapele Rammstein, ale také mimo to jezdí svou sólovou show. Dnes jsme mohli slyšet Lindemanna opět zpívat naživo, a je neskutečné, jaký má i v tomto věku skvělý a velice zvučný hlas. 

 

files/Fotky ke článkům/Rammstein 2024 Praha/Rammstein_2024_Prague-46.jpg

Gigantická show se letos kapele opět velice povedla. Mohli jsme opět vidět ohně, pyrotechniku, dělo stříkající umělý sníh do diváků v prvních řadách, ale také spoustu konfet letících do téměř celého publika. Kapela Rammstein se loučila s Prahou v kleče. Till Lindemann se s fanoušky loučil česky a poděkoval za skvělou atmosféru. Níže Vám přinášíme několik fotografií, které Vám alespoň trochu přiblíží skvělou atmosféru, která na koncertu byla. 

 

files/Fotky ke článkům/Rammstein 2024 Praha/Rammstein_2024_Prague-64.jpg

Fotogalerie z koncertu - 12.5.2024 Praha, Letňany

Témata

Lukáš Zima

Lukáš Zima

Fotograf a redaktor

Hlavní fotograf a redaktor PROMUZIKU.cz zaměřující se převážně na dokumentování koncertů a backstage. 

Přečtěte si také

  • Uvnitř mrtvá, ale stále vtipná: komediální královna Bianca Del Rio vystoupí poprvé v Praze
    Uvnitř mrtvá, ale stále vtipná: komediální královna Bianca Del Rio vystoupí poprvé v Praze
    Vítězka šesté řady RuPaul’s Drag Race a komediální královna Bianca Del Rio na podzim vyrazí na svou dosud největší tour a zavítá vůbec poprvé do Prahy. „Vylezu ze své hrobky a znovu zazářím na podiích, jenom abych všem připomněla, že jsem uvnitř stále mrtvá. Pokud miluješ neuctivý humor, blyštivé kostýmy a jen tak něco tě neurazí… tak tahle show bude přesně pro tebe.“
  • Poslední pomoc poskytuje nová alt-rocková kapela na albu Mindless Fantasies
    Poslední pomoc poskytuje nová alt-rocková kapela na albu Mindless Fantasies
    Dne 19.4. představila své debutové album skupina The Last help. Nese název Mindless fantasies a představuje přechod kapely k rozsáhlejším hudebním formátům. Jedná se o konceptové album, které reflektuje postupný rozklad lidské psychiky a zabývá se otázkou kam až člověk dokáže zajít pro dosažení svého cíle. Autorem všech 10 kompozic a textů je frontman skupiny Chris Rodess, který do alba propsal svou vášeň pro rozličné hudební žánry; od rocku přes jazz po symfonickou skladbu. 
  • Vycházející holadnská hvězda Joost Klein míří poprvé do ČR
    Vycházející holadnská hvězda Joost Klein míří poprvé do ČR
    ÚČASTNÍK LETOŠNÍ SOUTĚŽ EUROVIZE PŘEDVEDE SVŮJ JEDINEČNÝ HUDEBNÍ STYL, VE KTERÉM SE PROLÍNÁ HARDCORE HARDBASS/DRUMNBASS PO MAINSTREAM POP, RAP S POETICKÝMI TEXTY O OSOBNÍCH TRÁPENÍCH A PSYCHICKÝCH VÝZVÁCH.