Poletíme?: roztančili zahradu smyslů

Poletíme?: roztančili zahradu smyslů

Výtvarník, ilustrátor, textař a frontman jedné z nejúspěšnějších kapel současnosti Poletíme? Rudolf Brančovský připravuje s kapelou turné, koncertuje, natáčí klipy a vydal nové album. Tradičně pozval své fanoušky na rodinný koncert do zahrady smyslů v Rudce u Kunštátu, kde zahrál se svojí kapelou.

Kapele Poletíme? se v Rudce podařilo úspěšně zakončit další prázdninový hudební víkend. Fanoušci měli opět po roce příležitost užít si hudební dvouhodinovku od prvních tónů. Muzikanti své posluchače v nádherném prostředí zahrady smyslů hudebně nešetřili, takže si na své přišli nadšenci jak starých hitů, tak písní z nového alba: zazněly písně Princezna, Můj pejsek, Už nechci bejt muzikant a další. Fanoušci pod pódiem dali kapele okamžitou zpětnou vazbu, a to velmi pozitivně laděnou. 

Zkrátka z poslední tvorby kapely a jejich koncertů je poznat, že Poletíme? hudebně dozrávají. Nová deska, kterou pojmenovali Hvězdy těžký to maj, je jejich sedmou hudební sbírkou, pokud počítáme album živáku Best of do gramofonu. Je skvělé, že kapela zažívá úspěšný hudební rok a směřuje k doposud největšímu koncertu v pražské Lucerně.

Témata

Marcela Doubková

Marcela Doubková

Šéfredaktor

Šéfredaktor PROMUZIKU.cz a měsíčníku EXIT162, divadelní pedagog, moderátorka a textařka.

Přečtěte si také

  • POLETÍME?: Zpívají o lásce,  umělé inteligenci i kastrovaném pejskovi
    POLETÍME?: Zpívají o lásce, umělé inteligenci i kastrovaném pejskovi
    Kvalitní věci vyžadují čas a vyplatí se na ně chvíli počkat. V případě ostřílené kapely Poletíme? trvalo čekání šest let. Právě tolik času uplynulo od vydání poslední řadovky Chce to hit!, na kterou teď osmičlenná banda okolo výtvarníka Rudolfa Brančovského navazuje novinkou Hvězdy těžký to maj. Tolik typická energie i originální poetika zůstávají, celkový zvuk kapely však doznal jistých změn.