Vojta Drahokoupil pokřtil "Pocity" v Lucerna Music Baru

Vojta Drahokoupil pokřtil "Pocity" v Lucerna Music Baru

Vojta Drahokoupil pokřtil debutové album Pocity v Lucerna Music Baru. Album Vojta vydal již koncem minulého roku. Obsahuje 10 skladeb a veškeré hudební nástroje byly nahrány živě. Tím Vojta dokazuje, že se ve své kariéře opravdu posunul někam, kde je mu dobře, a to i za cenu toho, že nehraje zrovna mainstreamové skladby. Své publikum to rozhodně má, a to bylo také v music baru vidět. 

Krátce po 19. hodině v pátek večer vstoupili Michal Holán a Oldřich Hajlich na stage, aby trochu připravili fanoušky na koncert, který je dnes čekal. Po půlhodince plné humoru nastoupil na podium Vojta Drahokoupil a doprovázela ho celá řada hudebníků.

files/Fotky ke článkům/Vojtěch Drahokoupil - 19.4.2024 LMB/.tmb/.webp/Vojta_Drahokoupil_19.4.2024-21.webp

Vojta Drahokoupil v Lucerna Music Baru

 

Jednu z prvních skladeb jsme mohli slyšet Bosí v trávě. Už od začátku koncertu jsme mohli vidět, že s přípravou celé show si dali opravdu záležet. Koncert byl skvěle nazvučený i osvětlený. Vojta byl nadšený z odezvy publika, které dokonce zpívalo jeho texty místo něho. Písničky skvěle doplňovali vokalisti, ale také smyčcové a dechové nástroje.

Podání koncertu tak, jak ho měl Vojta bez samplů a halfplaybacku, se již jen tak nevidí, ale tady si vše sedlo tak, jak mělo a výsledek byl opravdu skvělý. Jako speciální host dorazila Tereza Mašková, se kterou má Vojta na desce duet. Zazněla tedy píseň Pocit, ke které můžeme na Youtube vidět krásný videoklip.

Ke konci koncertu došlo k samotnému křtu alba, a to politím kvalitním pitím. Fanoušci si z celého koncertu odnášeli spoustu pozitivních emocí a zanechalo to v nich krásnou vzpomínku na tento večer. Níže přinášíme obsáhlou fotogalerii z tohoto večera. 

Témata

Lukáš Zima

Lukáš Zima

Fotograf a redaktor

Hlavní fotograf a redaktor PROMUZIKU.cz zaměřující se převážně na dokumentování koncertů a backstage. 

Přečtěte si také