Sir Rod Stewart se po téměř osmi letech vrací do pražské O2 areny

Sir Rod Stewart se po téměř osmi letech vrací do pražské O2 areny

3. 7. 2024 - Praha, O2 arena

Sir Rod Stewart přiveze své turné Global Hits do Prahy 3. července 2024 se speciální show v pražské O2 areně.

Rod k tomu říká:

"Jsem upřímně nadšený, že se vrátím a vystoupím pro své skvělé přátele v Praze, kde vám předvedu své největší hity – a samozřejmě nebude chybět ani spousta napínavých překvapení!"

Rod Stewart je jedním z nejprodávanějších umělců v historii hudebních nahrávek, podle odhadů se po celém světě prodalo 250 milionů desek a singlů. Jeho písně včetně celosvětových hitů jako "Maggie May", "Da Ya Think I'm Sexy", "Baby Jane", "The First Cut Is The Deepest", "I Don't Want To Talk About It", "Tonight's The Night", "You Are In My Heart", "Hot Legs", "Forever Young" a "Sailing". 

Jeho charakteristický hlas, styl a autorství písní přesáhly všechny žánry populární hudby, od rocku, folku, soulu, R&B až po Great American Songbook; je tak jednou z mála hvězd, která se těšila z alb, jež se umisťovala na předních příčkách hitparád po celé desetiletí své kariéry. Získal nespočet nejvyšších ocenění v oboru, mezi nimiž nechybí dvě uvedení do Rock and Rollové síně slávy, cena zakladatelů ASCAP za písňovou tvorbu, autor bestsellerů New York Times, Grammy™ Living Legend a v roce 2016 se oficiálně stal "Sirem Rodem Stewartem" poté, co byl v Buckinghamském paláci pasován na rytíře za své zásluhy v oblasti hudby a charity.

VSTUPENKY OD 1990,- Kč
PŘEDPRODEJ LIVE NATION KLUB A O2 OD 4. 9. 2023 V 13:00
FAN KLUB PŘEDPRODEJ OD 4. 9. 2023 V 10:00
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTÍCH TICKETMASTER A TICKETPORTAL OD 6. 9. 2023 V 10:00

Témata

Lukáš Zima

Lukáš Zima

Fotograf a redaktor

Hlavní fotograf a redaktor PROMUZIKU.cz zaměřující se převážně na dokumentování koncertů a backstage. 

Přečtěte si také

  • Sarah Kinsley poprvé v Praze: Krásné popové písničky z jiného světa
    Sarah Kinsley poprvé v Praze: Krásné popové písničky z jiného světa
    Prorazila pár let nazpět díky EP TheKing - křehká, osobní a svobodomyslná popová nahrávka nezapřela vliv Lorde. Americká hudebnice Sarah Kinsley vzdoruje nejen žánrům, ale i času.
  • PRIESSNITZ: magie Hexe po 30 letech opět ožívá
    PRIESSNITZ: magie Hexe po 30 letech opět ožívá
    Devadesátá léta 20. století – v tuzemsku doba čerstvě nabyté svobody, doba (nejen v muzice) divoká, uvolněná a ve vzpomínkách bezprostředních účastníků nezřídka zahalená mlhou hustou jako v temných jesenických lesích. Právě z nich se na přelomu 80. a 90. let vynořili Priessnitz. Jedna z nejosobitějších českých kapel okolo Jaromíra Švejdíka a Petra Kružíka, momentálně již několik let hibernující, se zcela po právu těší přízvisku kultovní. A totéž platí i v případě všech řadových alb. Třetí v pořadí pojmenované Hexe vyšlo před rovnými třiceti lety a dosud bylo prakticky nesehnatelné. Nyní to mění speciální výroční reedice, jež vrací Hexe znovu do oběhu v novém remasteru nejen na CD, ale také vůbec poprvé na „heavy“ LP a digitálně!
  • Chorvatský umělec Baby Lasagna zavítá poprvé do Čech
    Chorvatský umělec Baby Lasagna zavítá poprvé do Čech
    Po svém průlomovém vystoupení na soutěži Eurovize ve švédském Malmö si Baby Lasagna získal srdce milovníků hudby po celé Evropě. Turné "Meow Back Tour Spring 2025", které produkuje společnost Live Nation, začíná 16. března v Hamburku, zastaví se v Praze, Curychu a dalších městech a skončí 26. dubna v Aténách.